Finační analýza obchodní firmy - Suchomel, Ivo (2007)
Hlavním cílem této bakalářské práce je provést finanční analýzu obchodní firmy Wal-Mart Stores, Inc. v období od roku 2002 do roku 2006 a na jejím základě zhodnotit silné a slabé finanční stránky hospodaření této společnosti, a to i z údajů z kapitálového trhu. Dále má práce za cíl nastínit, na základě provedené finanční analýzy, pespektivy dalšího vývoje firmy.