Finační analýza obchodní firmy - Suchomel, Ivo; Chylíková, Hana, 1953-; Kynclová, Vladimíra; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2007)
Hlavním cílem této bakalářské práce je provést finanční analýzu obchodní firmy Wal-Mart Stores, Inc. v období od roku 2002 do roku 2006 a na jejím základě zhodnotit silné a slabé finanční stránky hospodaření této společnosti, a to i z údajů z kapitálového trhu. Dále má práce za cíl nastínit, na základě provedené finanční analýzy, pespektivy dalšího vývoje firmy.
Vedoucí práce: Hana Chylíková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses