Dopad přímých zahraničních investic na trh realit ČR - Pribiš, Tomáš; Kalínská, Emilie, 1943-2012; Kubíček, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2007)
Práce popisuje dopad přímých zahraničních investic na trh realit České republiky a poukazuje na jejich značný význam. Obecně definuje příliv PZI do ČR a líčí tuzemský realitní trh. Charakterizuje principy toku PZI do nemovitostního trhu, detailně se zabývá jednotlivými segmenty realitního trhu vzhledem k PZI do nich proudícím. Má za cíl nastínit budoucí trendy vývoje PZI do českého realitního trhu.
Vedoucí práce: Emílie Kalínská
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; nemovitosti; bakalářské práce; real property; bachelor's theses