Aktivity EU v oblasti odpadů a jejich implikace pro vybrané státy EU a Českou republiku - Gregor, Martin; Abrhám, Josef; Nováček, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2007)
Práce zpracovává téma aktivit Evropské unie v oblasti odpadového hospodářství a implikaci unijní legislativy v podmínkách národních právních řádů ve vybraných členských státech EU (Velká Británie, Německo, Belgie, Švédsko, Španělsko, Francie, Itálie a Česká republika). Soustředí se především na oblast sběru, zpracování a likvidaci komunálního odpadu, odpadu z obalů, elektrických zařízení a autovraků. Dále se zabývá analýzou podmínek pro skládkování v jednotlivých členských státech.
Vedoucí práce: Josef Abrhám
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; životní prostředí; odpad; diplomové práce; environment; waste products; master's theses