Spolupráce ČR a SRN v rozšířené EU - Hrnčiříková, Michala; Hitzgerová, Gabriela, 1944-; Bič, Josef; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2007)
Práce se zabývá vývojem česko-německých ekonomických vztahů od období druhé světové války až po současnost. Zaměřuje se na formování komoditní struktury ve vzájemném obchodě v průběhu 90. letech a zkoumá pokračování intenzity vztahů v rozšířené EU. Zdůrazňuje vzájemnou obchodní a kapitálovou spolupráci v období společného tříletého působení v Evropské unii.
Vedoucí práce: Gabriela Hitzgerová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses