Oskar - od vstupu k prodeji - Sedlacký, Martin; Halík, Jaroslav, 1961-; Chmelař, David; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2007)
Na příkladu mezinárodní telekomunikační firmy je vysvětlena marketingová strategie úspěšné firmy v průběhu jejího založení, následného vývoje a prodeje. To vše v kontextu současné technologicky vyspělé globální ekonomiky, ve které má komunikace nesmírný význam.
Vedoucí práce: Jaroslav Halík
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; konkurence; marketing; investice; telekomunikace; diplomové práce; competition; marketing; investments; telecommunication; master's theses