Marketingová strategie společnosti Impress Znojmo, a.s. - Koukolík, Antonín (2007)
Práce se zabývá marketingem jemných kovových obalů a legislativní úpravou jejich životního cyklu ze strany České republiky a Evropské unie. Na základě vlastního výzkumu jsou doporučeny úpravy marketingové strategie jejich výrobci, společnosti Impress Znojmo, a.s.