Marketingová strategie společnosti Impress Znojmo, a.s. - Koukolík, Antonín; Přikrylová, Jana, 1951-; Hron, Pavel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2007)
Práce se zabývá marketingem jemných kovových obalů a legislativní úpravou jejich životního cyklu ze strany České republiky a Evropské unie. Na základě vlastního výzkumu jsou doporučeny úpravy marketingové strategie jejich výrobci, společnosti Impress Znojmo, a.s.
Vedoucí práce: Jana Přikrylová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses