Diagnostika hospodaření obchodní firmy - Valeš, Jan; Chylíková, Hana, 1953-; Drozenová, Alice; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2007)
V České republice došlo v posledních letech k silné konsolidaci maloobchodu. Zahraniční řetězce provádějí intenzivní expanzi do menších měst a obcí, které byly donedávna posledním útočištěm nezávislých domácích obchodníků. Ti jsou nuceni bojovat o přežití na vysoce konkurenčním trhu. Je otázkou, zda to může být boj úspěšný. Má analýza zjišťuje, zda má vybraný podnik Jednota Jindřichův Hradec šanci obstát v konkurenci zahraničních řetězců a udržet se na trhu, případně zvýšit svůj tržní podíl či výnosnost.
Vedoucí práce: Hana Chylíková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses