Mezinárodní marketingová strategie Internetové Knihy jízd - Smrček, Ondřej; Přikrylová, Jana, 1951-; Král, Petr, 1979-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2007)
Práce popisuje analýzu trhu a tvorbu komplexní marketingové strategie pro novou internetovou aplikaci Internetová Kniha jízd. Podrobně je zde rozebrána příprava jednotlivých složek marketingového mixu, zejména cenové a komunikační politiky a obchodního modelu. Kromě českého trhu je zpracována i strategie pro espanzi na Slovensko.
Vedoucí práce: Jana Přikrylová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; internetový marketing; cenová politika; diplomové práce; Internet marketing; price policy; master's theses