Účetnictví a daně neziskových organizací - Hrušková, Vladislava; Takáčová, Hana, 1952-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2007)
Tato práce se zabývá obecnou charakteristikou neziskových organizací. Dále se zaměřuji na účetnictví těchto organizací a to především na právní úpravu a jednotlivé účetní pojmy. Další částí této práce je daň z příjmu neziskových organizací a v závěru se věnuji definicí pojmu fundraising a konkrétním metodám získávání finančních a jiných zdrojů.
Vedoucí práce: Hana Takáčová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses