Právní postavení společníka v s.r.o. - Kleček, Štěpán (2007)
Práce uceleným způsobem pojednává o právním postavení společníka společnosti s ručením omzeným - nejhojněji se vyskytující obchodní společnosti v České republice. V jednotlivých kapitolách se pojednává o obchodním podílu, vzniku a zániku účasti na s.r.o., a především pak o právech a povinnostech společníků.