Právní postavení společníka v s.r.o. - Kleček, Štěpán; Kalinová, Miluše, 1952-; Kropáčová, Marie; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2007)
Práce uceleným způsobem pojednává o právním postavení společníka společnosti s ručením omzeným - nejhojněji se vyskytující obchodní společnosti v České republice. V jednotlivých kapitolách se pojednává o obchodním podílu, vzniku a zániku účasti na s.r.o., a především pak o právech a povinnostech společníků.
Vedoucí práce: Miluše Kalinová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: komerční právo [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses