Analýza dopadu Basel II na české banky - případ ČSOB, a.s. - Fialová, Kateřina (2007)
Basel II, Analýza dopadů pravidel Basel II na bankovní sektor s důrazem na určení kapitálové přiměřenosti. Identifikace a kvantifikace kreditního, operačního a tržních rizik. Vlastní metodologie bank na základě vnitřních ratingů.