Analýza dopadu Basel II na české banky - případ ČSOB, a.s. - Fialová, Kateřina; Dvořák, Petr, 1960-; Tuček, Miroslav, 1929-2017; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2007)
Basel II, Analýza dopadů pravidel Basel II na bankovní sektor s důrazem na určení kapitálové přiměřenosti. Identifikace a kvantifikace kreditního, operačního a tržních rizik. Vlastní metodologie bank na základě vnitřních ratingů.
Vedoucí práce: Petr Dvořák
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses