Sponzoring - právní úprava a ekonomické důvody - Popel, Stanislav (2007)
Práce poskytuje základní právní a ekonomické informace o sponzorování a jeho postavení v komunikačním mixu firem. Kromě toho objasňuje důvody, proč je sponzorování v současné době pro společnosti natolik atraktivní.