Ochranná známka EU v podnikání - Šustr, Ondřej; Jakl, Ladislav, 1933-2021; Vacek, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2007)
Práce pojednává o komunitárním systému známkoprávní ochrany. Součástí práce je naznačení historie ochranných známke obecně a také CTM. Dále právní prameny CTM, nařízení o CTM a dále analýza judikátů ESD ohledně ochranných známek. Také zde popisuji postup při registraci CTM.
Vedoucí práce: Ladislav Jakl
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: podnikání a právo [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses