Peru - právní a ekonomické podmínky pro zahraňiční investice - Koreňová, Eva (2007)
Tato práce pojednává o právních a ekonomických podmínkách pro zahraňiční investice v Peru. Po stručné charakteristice země,její historie a politického systému, následuje podrobnější úprava obchodního práva, především z pohledu fungování obchodních společností. Na závěr se snažím upozornit na zajímavý investiční záměr výroby bioetanolu, který si myslím, že je v do budoucna velmi perspektivní.