Peru - právní a ekonomické podmínky pro zahraňiční investice - Koreňová, Eva; Boháček, Martin, 1947-; Vilímková, Olga, 1960-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2007)
Tato práce pojednává o právních a ekonomických podmínkách pro zahraňiční investice v Peru. Po stručné charakteristice země,její historie a politického systému, následuje podrobnější úprava obchodního práva, především z pohledu fungování obchodních společností. Na závěr se snažím upozornit na zajímavý investiční záměr výroby bioetanolu, který si myslím, že je v do budoucna velmi perspektivní.
Vedoucí práce: Martin Boháček
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: podnikání a právo [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses