Sjednocené Německo ve sjednocující se Evropě (vybrané aspekty) - Michalicová, Jitka; Jakš, Jaroslav, 1937-; Konečný, Čestmír; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2007)
Diplomová práce analyzuje z politického a ekonomického hlediska znovusjednocení Německa. Nabízí detailní rozbor politického dění roku 1989/90 a politický vývoj vedoucí k německému sjednocení. Následně také bilancuje výsledky hospodářské transformace východního Německa 17 let po sjednocení.
Vedoucí práce: Jaroslav Jakš
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses