AUDIT ŽIVOTNÍCH POJIŠŤOVEN - Maršálek, Tomáš; Cipra, Tomáš, 1952-; Sosík, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2006)
Cílem této práce je poskytnout ucelený přehled o auditu životní pojišťovny, včetně náznaku praktických aspektů této činnosti. Smyslem je také zdůraznit význam a nezastupitelnou funkci externího auditu jako zákonné ?pojistky? důvěryhodnosti nejen pro vlastníky pojišťovny, ale zejména pro klienty, kteří se na pojišťovnu spoléhají v nejtěžších chvílích života a nemají znalosti ani možnosti sami si ověřit, zda-li je hospodaření pojišťovny v pořádku a jejich peněžní prostředky v bezpečí
Vedoucí práce: Tomáš Cipra
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: statistické a pojistné inženýrství [obor dipl. práce]; životní pojištění; audit; diplomové práce; life insurance; auditing; master's theses