Finanční analýza podniku cestovního ruchu - Šrámek, Petr; Petrů, Zdenka, 1953-; Badrún, Adam; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2007)
Finanční analýza podniku cestovního ruchu zkoumá finanční situaci největší cestovní kanceláře na českém trhu - Čedoku a.s. Je zaměřena z pohledu investora, tedy především na analýzu rentability a její podrobné rozklady logaritmickou metodou, dále na ekonomickou přidanou hodnotu EVA a vybrané souhrnné indexy hodnocení podniku. Diplomová práce ale nejen hodnotí vlastní situaci podniku, nýbrž i poukazuje na specifika, odlišnosti hospodaření podniků cestovního ruchu.
Vedoucí práce: Zdenka Petrů
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses