Sociální marketing v Nadaci Naše dítě - Flanderková, Dagmar; Postler, Milan, 1960-; Kácovská, Petra; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2007)
Diplomová práce je věnována oblasti sociálního marketingu s aplikací na neziskovou organizaci Nadace Naše dítě. Hlavním cílem práce je na základě vlastního výzkumu zhodnotit postavení této nadace. Práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část, přičemž se teoretická část věnuje marketingu, komunikaci, reklamě a médiím. Zvláštní kapitola je vyčleněna charakteristice neziskového marketingu a neziskového sektoru. Praktická část práce seznamuje s Nadací Naše dítě a s jejími mediálními kampaněmi. Poslední kapitola je věnována zhodnocení činnosti této nadace a představení vlastního výzkumu na základě dotazníkového šetření.
Vedoucí práce: Milan Postler
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; neziskové organizace; sociální marketing; diplomové práce; nonprofit organizations; social marketing; master's theses