Implementace strukturálních fondů EU v ČR - Králová, Lucie (2007)
Jedná se o práci hodnotící užívání a rozdělování strukturální pomoci Evropské unie v rámci tří období. kterými Česká republika prošla. Nejprve se práce věnuje předvstupnímu období. Poté chrakterisuje a hodnotí léta 2004 - 2006, dále pak se zabývá roky 2007 - 2013. Na závěr jsou vybrané a popsané problémy, které Českou republiku provázely při tomto procesu implementace strukturálních fondů EU v ČR.