Implementace strukturálních fondů EU v ČR - Králová, Lucie; Abrhám, Josef; Bič, Josef; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2007)
Jedná se o práci hodnotící užívání a rozdělování strukturální pomoci Evropské unie v rámci tří období. kterými Česká republika prošla. Nejprve se práce věnuje předvstupnímu období. Poté chrakterisuje a hodnotí léta 2004 - 2006, dále pak se zabývá roky 2007 - 2013. Na závěr jsou vybrané a popsané problémy, které Českou republiku provázely při tomto procesu implementace strukturálních fondů EU v ČR.
Vedoucí práce: Josef Abrhám
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; vodárenství; předvstupní pomoc; strukturální fondy; diplomové práce; water supply engineering; pre-accession aid; structural funds; master's theses