Informatizace a globalizace - Michal, Marek; Rosický, Antonín, 1943-; Marek, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2007)
Práce znázorňuje význam mobilních technologií pro společnost nyní i přínos těchto technologií do budoucna. Také je zde popsán vliv a provázání mobilních technologií s výpočetní technikou. V práci jsou popsány nedostatky současných technologií a služeb, pravděpodobné nedostatky technologií a služeb právě zaváděných a z nich logicky vyúsťující požadavky na technologie a služby budoucí.
Vedoucí práce: Antonín Rosický
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; globalizace; informační společnost; bakalářské práce; globalization; information society; bachelor's theses