Booking System - Jersák, Jan (2007)
Cílem studie je definovat možné směry dalšího vývoje nové aplikace pro potřeby cestovního ruchu, online rezervačního systému Booking System. Tohoto cíle je dosaženo jednak zkoumáním dosavadního vývoje aplikace a zásadních inovací, které přináší, a dále analýzou socioekonomického prostředí a konkurenčních služeb.