Booking System - Jersák, Jan; Khelerová, Vladimíra, 1961-; Matějka, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2007)
Cílem studie je definovat možné směry dalšího vývoje nové aplikace pro potřeby cestovního ruchu, online rezervačního systému Booking System. Tohoto cíle je dosaženo jednak zkoumáním dosavadního vývoje aplikace a zásadních inovací, které přináší, a dále analýzou socioekonomického prostředí a konkurenčních služeb.
Vedoucí práce: Vladimíra Khelerová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; cestovní ruch; bakalářské práce; tourism; bachelor's theses