Systémové archetypy v učící se organizaci - Ševic, Martin (2007)
Práce je zmapována problematika systémových archetypů, včetaně jejich popisu. Dále je v práci řešena simulace příkladu z hospodářské praxe a to konflikt dopravních společností Asiana s.r.o. a Student Agency s.r.o. Nakonec jsou v práci provedeny simulace různých politik chování firem.