Systémové archetypy v učící se organizaci - Ševic, Martin; Mildeová, Stanislava, 1959-; Beer, Daniela; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2007)
Práce je zmapována problematika systémových archetypů, včetaně jejich popisu. Dále je v práci řešena simulace příkladu z hospodářské praxe a to konflikt dopravních společností Asiana s.r.o. a Student Agency s.r.o. Nakonec jsou v práci provedeny simulace různých politik chování firem.
Vedoucí práce: Stanislava Mildeová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: informační management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses