Ocenění ochranné známky - Klimeš, Michal (2007)
Cílem práce bylo: 1. Vymezit vztah a popsat rozdíly mezi pojmy značka a ochranná známka. 2. Popsat a zhodnotit základní metody, které se v naší praxi pro oceňování značek používají. 3. Popsat, analyzovat a zhodnotit poměrně novou metodu Brand Value Added, která se v české praxi, na rozdíl od zahraniční, příliš nepoužívá. 4. Na základě výsledků práce navrhnout, které metody budou pro naši praxi v nebližší době nejvýhodnější.