Ocenění ochranné známky - Klimeš, Michal; Mařík, Miloš, 1947-; Jurečka, Jan, 1935-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2007)
Cílem práce bylo: 1. Vymezit vztah a popsat rozdíly mezi pojmy značka a ochranná známka. 2. Popsat a zhodnotit základní metody, které se v naší praxi pro oceňování značek používají. 3. Popsat, analyzovat a zhodnotit poměrně novou metodu Brand Value Added, která se v české praxi, na rozdíl od zahraniční, příliš nepoužívá. 4. Na základě výsledků práce navrhnout, které metody budou pro naši praxi v nebližší době nejvýhodnější.
Vedoucí práce: Miloš Mařík
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: podnikání a právo [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses