Možnosti metody programování De Novo - Justová, Iva (2007)
Tato diplomová práce se zabývá metodou programování De Novo. Popisuje ednotlivé kroky této metody pro případ úloh s jedním i více kritérii, soustředí se na modifikaci řešení na základě dodatečných preferencí rozhodovatele a uvádí některá možná rozšíření metody De Novo. Celou prací se prolíná jednoduchý ilustrativní příklad, na němž jsou názorně předvedeny použité postupy.