Možnosti metody programování De Novo - Justová, Iva; Fiala, Petr, 1949-; Dlouhý, Martin, 1970-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2007)
Tato diplomová práce se zabývá metodou programování De Novo. Popisuje ednotlivé kroky této metody pro případ úloh s jedním i více kritérii, soustředí se na modifikaci řešení na základě dodatečných preferencí rozhodovatele a uvádí některá možná rozšíření metody De Novo. Celou prací se prolíná jednoduchý ilustrativní příklad, na němž jsou názorně předvedeny použité postupy.
Vedoucí práce: Petr Fiala
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: matematické metody v ekonomii [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses