Projektové financování relaxačně oddychového a obytného centra Vaďurův Dvůr - Jileček, Pavel (2007)
Tato diplomová práce se zabývá projektovým financováním relaxačně oddychového a obytného centra Vaďurův Dvůr. Práce nejprve charakterizuje problematiku projektového financování nemovitostí, vymezuje její základní parametry a popisuje strukturu projektu na straně developera i postup banky při poskytování financování. Práce dále analyzuje skutečný podnikatelský záměr vyhotovený k žádosti o projektové financování, je provedeno jeho hodnocení, korekce a optimalizace jeho formální i obsahové struktury. Cílem analýzy je získat optimální návrh podmínek financování od konkrétní banky