Projektové financování relaxačně oddychového a obytného centra Vaďurův Dvůr - Jileček, Pavel; Krejčí, Filip; Urban, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2007)
Tato diplomová práce se zabývá projektovým financováním relaxačně oddychového a obytného centra Vaďurův Dvůr. Práce nejprve charakterizuje problematiku projektového financování nemovitostí, vymezuje její základní parametry a popisuje strukturu projektu na straně developera i postup banky při poskytování financování. Práce dále analyzuje skutečný podnikatelský záměr vyhotovený k žádosti o projektové financování, je provedeno jeho hodnocení, korekce a optimalizace jeho formální i obsahové struktury. Cílem analýzy je získat optimální návrh podmínek financování od konkrétní banky
Vedoucí práce: Filip Krejčí
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses