Porovnání podnikatelského prostředí v ČR a v Polsku - Burešová, Jana; Svobodová, Ivana, 1969-; Žebrák, Miroslav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2007)
Diplomová práce je věnována porovnání existujících právních forem v ČR a v Polsku,jednoduchosti, časové a finanční náročnosti založení společnosti s ručením omezeným v Polsku a ČR, daňovému zatížení právnické a fyzické osoby v ČR a v Polsku - možnosti zdanění a případná optimalizace, porovnání odvodů sociálního a zdravotního pojištění ze strany zaměstnavatelů v obou státech a PEST analýza podnikatelského prostředí Polska a ČR. .
Vedoucí práce: Ivana Svobodová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses