Portfolio management v projektovém řízení - Pachtová, Iva; Chocholatý, Drahomír, 1950-; Tůma, Jakub; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2007)
Hlavním cílem této práce je poskytnout přehledné a ucelené informace o aplikaci portfolia managementu v projektovém řízení, zprostředkovat zkušenosti a doporučení ze zahraničních aplikací a také seznámit potencionální zájemce s návody, jak v případě zájmu postupovat při aplikaci v praxi. Práce vychází z obecného pohledu klasické teorie portfolia, na tuto část navazuje teoreticky zaměřený úsek věnující se teorii portfolio managementu. Poslední část je věnována aplikaci portfolia managementu a konkrétní ukázce implementace z praxe.
Vedoucí práce: Drahomír Chocholatý
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: informační systémy a technologie [obor dipl. práce]; teorie portfolia; diplomové práce; portfolio theory; master's theses