Specifika řízení jednotlivých fází životního cyklu firmy - Böhmová, Jana (2007)
Charakteristika jednotlivých fází životního cyklu firmy. Založení, růst, krize a zánik podnikatelského subjektu. Řízení jednotlivých fází a průběh životního cyklu firmy Aleš Kučírek - Akonto.