Analýza konkurence na leasingovém trhu - Buček, Zdeněk (2007)
Práce se věnuje zmapování hlavní konkurence působící na leasingovém trhu ve vztahu ke společnosti ČSOB Leasing, a.s. Analyzuje aktuální stav na trhu, příležitosti a ohrožení, které trh představuje a také silné a slabé stránky jednotlivých konkurentů. V posledních částech se pak práce zaměřuje na formulaci doporučení, která mohou pomoci ČSOB Leasing, a.s. ještě posílit konkurenční postavení, a na které oblasti by se společnost mohla zaměřit při dalších analýzách.