Analýza konkurence na leasingovém trhu - Buček, Zdeněk; Vávra, Oldřich; Strnadlová, Tatiana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2007)
Práce se věnuje zmapování hlavní konkurence působící na leasingovém trhu ve vztahu ke společnosti ČSOB Leasing, a.s. Analyzuje aktuální stav na trhu, příležitosti a ohrožení, které trh představuje a také silné a slabé stránky jednotlivých konkurentů. V posledních částech se pak práce zaměřuje na formulaci doporučení, která mohou pomoci ČSOB Leasing, a.s. ještě posílit konkurenční postavení, a na které oblasti by se společnost mohla zaměřit při dalších analýzách.
Vedoucí práce: Oldřich Vávra
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; leasing; konkurence; diplomové práce; leasing; competition; master's theses