Zavedení eura v České republice v kontextu konkurenceschopnosti - Beneš, Petr; Koderová, Jitka; Dubecký, Milan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2007)
V mé práci se zaměřím na dekompozici problematiky přistoupení České republiky do jednotného měnového systému. Cílem práce je ukázat a pojmenovat faktory, které mají rozhodující vliv na úspěšnou transformaci ekonomiky a její udržitelný růst a jsou tedy i klíčové pro rozhodnutí o vstupu země do jednotného měnového systému.
Vedoucí práce: Jitka Koderová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: finance [obor dipl. práce]; konkurenceschopnost; euro; diplomové práce; competitiveness; euro; master's theses