Finanční analýza podniku - Šťastná, Tereza; Kislingerová, Eva, 1950-; Kupsová, Dita; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2007)
Finanční analýza je provedena z pohledu externího uživatele. Poskytuje obraz o hospodaření podniku a hodnotí konkurenční postavení dané firmy v rámci mezipodnikového srovnání. V první části práce jsou popsány metody, kterých se při analýze využívá (analýza absolutních, rozdílových, poměrových ukazetelů, DuPontův rozklad, Altman, IN01, EVA, metody mezipodnikového srovnání). Následuje aplikace teorie na praktickou analýzu podniku.
Vedoucí práce: Eva Kislingerová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses