Určení tržní hodnoty podniku IVAX Pharmaceuticals, s.r.o. metodou DCF, ve variantě FCFF - Novák, Viktor; Kislingerová, Eva, 1950-; Scholleová, Hana, 1964-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2007)
V dnešní době globalizace se jednotlivé trhy, které byly dříve oddělené, postupně propojujijí a vzniká tak dynamické prostředí, kde se změny odehrávájí relativně rychle. Dochází ke stále větší koncentraci kapitálu, jehož prostřednictvím se odehrávájí různé obchodní transakce. Mezi takové transakce patří například nákup a prodej podniku, fůze, akvizice a mnohé další. A právě v této souvislosti se ukazuje velký význam teorie oceňování podniku
Vedoucí práce: Eva Kislingerová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses