Technologie RFID - Černý, Tomáš; Pour, Jan; Derfler, Václav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2007)
Práce poskytuje přehled o problematice RFID technologií. Analyzuje historický vývoj RFID technologií, popisuje základní komponenty RFID systémů, normy spojené s RFID, bezpečnost RFID a trh RFID technologií. Dále se práce věnuje možnostem využití RFID technologií v různých oborech, zařazení RFID systémů do rámce podnikové informatiky a hodnotí efekty, které RFID technologie přináší. Práce také definuje doporučený postup pro zavádění RFID technologií do firmy.
Vedoucí práce: Jan Pour
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: informatika [obor dipl. práce]; architektura; technologie; diplomové práce; architecture; technology; master's theses