Segmentace uživatelů vyhledávačů - Kováříková, Petra; Koudelka, Jan; Mozer, Václav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2007)
Segmentace uživatelů vyhledávačů. Charakteristika trhu, základní druhy internetové reklamy, teoretický podklad pro segmentaci trhu, dotazníkové šetření, vymezení segmentů pomocí shlukové analýzy. Popis segmentů a marketingová doporučení.
Vedoucí práce: Jan Koudelka
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; shluková analýza; internet; segmentace trhu; diplomové práce; cluster analysis; Internet; market segmentation; master's theses