PSYCHOLOGICKÉ ASPEKTY IMPLEMENTACE TOC V OBLASTI ŘÍZENÍ PROJEKTŮ - Škoda, Hynek (2007)
Diplomová práce se zabývá psychologickými aspekty implementace TOC v oblasti řízení projektů. Cílem této práce je na základě analýzy identifikovat psychologický pohled na TOC a vymezit kulturní standardy, které ovlivňují implementaci teorie omezení do projektového řízení. Důraz je kladen na Českou republiku a české kulturní standardy.