PSYCHOLOGICKÉ ASPEKTY IMPLEMENTACE TOC V OBLASTI ŘÍZENÍ PROJEKTŮ - Škoda, Hynek; Chlapek, Dušan; Zeman, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2007)
Diplomová práce se zabývá psychologickými aspekty implementace TOC v oblasti řízení projektů. Cílem této práce je na základě analýzy identifikovat psychologický pohled na TOC a vymezit kulturní standardy, které ovlivňují implementaci teorie omezení do projektového řízení. Důraz je kladen na Českou republiku a české kulturní standardy.
Vedoucí práce: Dušan Chlapek
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: informační systémy a technologie [obor dipl. práce]; psychologie; diplomové práce; psychology; master's theses