Ocenění společnosti Deza, a.s. - Sedláčková, Barbora; Kislingerová, Eva, 1950-; Soukupová, Věra, 1959-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2007)
Cílem diplomová práce ?Ocenění společnosti Deza, a.s.? je stanovení vnitřní hodnoty akcie za účelem prodeje zatím neznámému kupci. V teoreticko-metodologické části je vymezen podnik jako předmět ocenění, jednotlivé kategorie hodnoty a metody pro oceňování podniků. V praktické části je představena a analyzována oceňovaná společnost. Je provedena analýza vnějšího potenciálu a strategická analýza. Na základě zjištěných skutečností je sestaven finanční plán. Vnitřní hodnota akcie je určena pomocí metody diskontovaného CF entity.
Vedoucí práce: Eva Kislingerová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses