Kvalifikační předpoklady znalců a odhadců - Mrhálková, Anna; Drozen, František; Zatočil, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2007)
Tato práce je zaměřena na zmapování činnosti znalců (částečně i odhaců), dále na základě dostupných podkladů analyzuje znaleckou (odhadcovskou) činnost, a to jak v oblasti komerční, tak i v oblasti práce pro justiční orgány. Dále se zaměřuje na zákonem i praxí požadovanou kvalifikaci a morální předpoklady uchazečů o zápis do seznamu znalců.
Vedoucí práce: František Drozen
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: podnikání a právo [obor dipl. práce]; znalci; diplomové práce; expert witnesses; master's theses